Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ГЕРБ се връща в парламента за гласуването на актуализацията на бюджета

ГЕРБ се връща в парламента за гласуването на актуализацията на бюджета

ГЕРБ ще се върне в парламента заради днешното решение на правителството за актуализация на бюджета, съобщи на пресконференция лидерът на партията Бойко Борисов.

ГЕРБ ще се върне в парламента заради днешното решение на правителството за актуализация на бюджета, съобщи на пресконференция лидерът на партията Бойко Борисов. „Ще се опитаме по всякакъв начин да ги разубедим. Бихме се съгласили, което е популистко, да се извади един пакет – 150 млн. лв., да се даде на най-слабите, да се знае, че работещите хора са солидарни и хората да изкарат зимата. Много хора казват, че това правителство много бързо тръгна по пътя на Жан Виденов”, подчерта експремиерът.

По думите му ГЕРБ има „мисията” да предупреди хората, че с решението на Министерски съвет за актуализация на бюджета в следващите три години България ще премине в процедури по свръхдефицит и гръцки сценарий.

„За три години и половина успяхме да намалим дефицита до нива, за които ни поздравиха. Г-н Орешарски не е никакъв финансист, никакъв икономист. С днешното си поведение го доказа. Тръгна по най-лесния начин – да вземеш готови пари и да ги дадеш по непрозрачен начин. Можем много да си говорим за предсрочни избори, но на никой няма да му се иска. До няколко месеца и фондовете ще ги спрат. Говоря, познавайки хората, които управляват парите. Българите тогава трябва да се сърдят на себе си. Разговарях и с двата синдиката, тревогата у тях е огромна”, каза още на брифинга Борисов.

Той призова за предсрочни избори - "веднага, защото това нелегитимно управление, този нелегитимен парламент, ще доведат до събитията от жанвиденовото време". „Всички финансисти, икономисти, сега говорят в един глас, защото това е изключително тежко за държавата и народа в следващите години. Социалният пакет на плана Орешарски беше 27 млн. лв. А само лихвите по кредита от 1 млрд. лв. ще са 50 млн. лв.”, подчерта още бившият министър-председател.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега