Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Габровец потроши колите на двама бургазлии и ги заплаши с убийство

Габровец потроши колите на двама бургазлии и ги заплаши с убийство

На 30.12.м.г. в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение от 34- годишна бургазлийка и нейния 24-годишен приятел, за това че са взломени стъклата на управляваните от тях автомобили «Ауди А 6», с бургаска регистрация, паркиран на ул. «Сливница» пред дом № 34 и лек автомобил «Хюндай Купе», с бургаска регистрация, паркиран на ул. «Александър Велики» № 27, като върху един от тях е оставено анонимно заплашително писмо за саморазправа.

Габровец потроши колите на бургаска двойка и ги заплаши с убийство, съобщават от полицията. На 30.12.м.г. в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение от 34- годишна бургазлийка и нейния 24-годишен приятел, за това че са взломени стъклата на управляваните от тях автомобили  «Ауди А 6», с бургаска регистрация, паркиран на ул. «Сливница» пред дом № 34 и лек автомобил «Хюндай Купе», с бургаска регистрация, паркиран на ул. «Александър Велики» № 27, като върху един от тях е оставено анонимно заплашително писмо за саморазправа.

На същата дата бургазлията получил на мобилния си телефон обаждане от неизвестен номер, с което бил заплашен с убийство и предупреден, че в един от двата леки автомобила е заложено взривно устройство. Заплахата за убийство нямало да бъде приведена в действие, ако бургазлията  предаде на изнудвача сумата от 2 000 лв.

Районът около автомобилите незабавно е отцепен, като е изпратен екип на ДОТИ - ОДМВР Бургас. Автомобилите са проверени със специализирана апаратура и служебно куче, но взривно устройство не е открито.

В резултат на предприетите от служителите на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас действия, на улица «Сливница» е задържан 27-годишния А.Е. от Габрово, бегъл познат на бургазлията.

А.Е. решил, че чрез изнудване ще се сдобие с парична сума, с която да покрие най-належащите си разходи, което наложило и нанасянето на материалните щети по двата автомобила, последвано от заплашителното писмо, телефонно обаждане и предупреждението за опставено самоделно взривно устройство. А.Е. направил пълни самопризнания по случая, като срока на полицейското му задържане е увеличено с прокурорско постановление. Предстои разглеждането на «постоянна мярка».

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега