Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Галиано се извини публично. Влиза в клиника за алкохолици

Галиано се извини публично. Влиза в клиника за алкохолици

Световноизвестният дизайнер Джон Галиано, който беше уволнен от модна къща "Диор", е решил да влезе в клиника за лечение на алкохолизъм в Аризона. В изявление Галиано поднесе публичните си извинения за поведението си в парижкото заведение.

Световноизвестният дизайнер Джон Галиано,  който беше уволнен от модна къща "Диор", е решил да влезе в клиника за лечение на алкохолизъм в Аризона. В изявление Галиано поднесе публичните си извинения за поведението си в парижкото заведение.

"Антисемитизмът и расизмът нямат място в нашето общество. Аз искрено се извинявам за поведението си, не съм възнамерявал да обидя когото и да било", сподели дизайнерът.

Припомняме, че Галиано бе задръжан 24 февруари вечерта в кафене в центъра на Париж заради изказвания с антисемитски и расистки характер по адрес на мъж и жена, седели на съседна маса. По-късно бе освободен.

От модна къща "Диор" първоначално отказаха да направят коментар. По-късно президентът и главният изпълнителен директор на "Диор Кутюр" Сидни Толедано каза, че модната къща проявява нулева толерантност към всякакви антисемитски и расистки изказвания. Той съобщи за отстраняването на Галиано до изясняване на целия случай. На 1 март модна къща "Диор" обяви, че е започнала процедура за остраняването му.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега