Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Гледаме шведския филм "Смъртта на един автор" с Бен Кингсли във "Флората"

Гледаме шведския филм "Смъртта на един автор" с Бен Кингсли във "Флората"

Продължава програмата на кино-литературния фестивал CineLibri.

Малка отворена лодка пори бурните вълни край холандското крайбрежие. Няколко дни по-късно, когато вятърът утихва, разбитите останки от лодката са намерени на няколко километра на юг. Междувременно, в Стокхолм Давид получава известие от своя издател, че е пристигнал ръкопис от прочутия писател Гермунд Райн. Давид е превел по-ранните произведения на Райн и пръв получава възможност да работи по новата творба на писателя.

Това е сюжетът на "Смъртта на един автор" - следващото заглавие в програмата на международния кино-литературен фестивал CineLibri. Прожекцията на филма ще бъде тази вечер, от 18:30 часа в Експоцентър "Флора". Билетите ще са с редовна цена 6 лева, 5 лева за учащи и пенсионери.

"Смъртта на един автор" е шведска продукция, дело на режисьора Даниел Алфредсон. В ролите влизат Бен Кингсли, Тува Новотни, Майкъл Бърн, Вероника Ферес, Даниела Лавендер и др.  Продукцията е от 2018-а година. Създадена е по разкази от сборника „Intrigo” на Хокан Несер.

Утре във "Флората" ще видим и "перлата" в програмата на CineLibri - “Офицер и шпионин” на Роман Полански, чийто сюжет разказва историята на капитан Алфред Драйфус - френско-еврейски войник, погрешно обвинен в шпионаж в полза на германците през 90-те години на 19 век, така наречената “Афера Драйфус”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега