Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Големи автори за малки библиотеки" стигна до Царево

"Големи автори за малки библиотеки" стигна до Царево

Следващото учебно заведение, което ще получи нови издания, с които да попълни библиотечния си фонд, е СУ "Христо Ботев" в Сунгурларе.

Инициативата "Големи автори за малки библиотеки" стигна до Царево. Библиотеката на СУ „Никола Вапцаров“ в крайморското градче получи символична колекция от десет популярни заглавия, част от тях подходящи за учителския състав.

Томчетата бяха предадени в рамките на среща между народния представител Диана Саватева, Даниела Фелонова, директор на СУ  „Никола Вапцаров“ – Царево, Мария Ценова – зам.-директор на училището и кмета на общината Георги Лапчев.

„СУ „Никола Вапцаров“ е сред най-престижните в областта, убедена съм, че учениците тук имат възможност да си набавят необходимата литература, но повече книги никога не се излишни“, коментира депутатът.

Следващото учебно заведение, което ще получи нови издания, с които да попълни библиотечния си фонд, е СУ "Христо Ботев" в Сунгурларе. Това ще се случи през следващата седмица. Сред подбраните издания са разказите на Йовков, "Малкият принц" на Антоан дьо Сент-Екзюпери, "Старогръцки митове и легенди" от Николай Кун и  още близо 20 други заглавия. Te бъдат предадени на ръководството на училището от народния представител Галя Желязкова.

Припомняме Ви, че акцията продължава да набира дарения в Бургас. Всеки, който желае да се включи, може да остави книга по свой избор в книжарниците на ул. "Александровска“ 87, в мол Галерия и в тази до Търговската гимназия.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега