Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Графа, Любо и Орлин Павлов - "Заедно" за БГ Радио

Графа, Любо и Орлин Павлов - "Заедно" за БГ Радио

На 3 март 2011 г. БГ Радио става на 10 години и трима от най-обичаните български изпълнители ще направят неповторим подарък за слушателите по случай рождения ден на радиото.

На 3 март 2011 г. БГ Радио става на 10 години и трима от най-обичаните български изпълнители ще направят неповторим подарък за слушателите по случай рождения ден на радиото. Заедно - съвместната песен на Графа, Любо и Орлин Павлов ще бъде достъпна за свободен даунлоуд през целия ден на обновения сайт на радиото. Самата песен тръгва ексклузивно в ефир още днес!

Екипът на радиото рожденик ще направи музикална ретроспекция на изминалите десет години в българската музика през целия празничен ден. На 3 март място в ефира на радиото под една или друга форма ще намерят почти всяка значима кампания и кауза, която БГ Радио е инициирало, подкрепило или вдъхновило през годините.

Музикалното пътешествие стартира с излъчване на концерта, от който е започнало всичко преди десет години. Аудио записът на празничния спектакъл от 3 март 2001 г. от пл. Александър Батенберг е точно в 10 сутринта, а повторението му – в 18 ч. През деня водещите ще направят подробен и забавен прочит на историята на медията, в която работят, с рубриката 10 години БГ Радио във факти.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега