Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Грипната вълна продължава - обявиха епидемия и в областите Търговище и Плевен

Грипната вълна продължава - обявиха епидемия и в областите Търговище и Плевен

Считано от днес противоепидемични мерки са в сила и в област Стара Загора.

Грипната вълна продължава да настъпва в цялата страна. От утре, 31 януари, грипна епидемия е обявена на територията на областите Търговище и Плевен. Считано от днес противоепидемични мерки са в сила и в област Стара Загора.

До второ нареждане се ограничават плановите операции и свижданията в лечебните заведения. Преустановяват се женските и детските консултации.

Днес в грипна ваканция са учениците 19 области в страната, като занятията са отменени в 1895 училища и две детски градини. Частично са преустановени занятията в отделни училища в областите Кюстендил, Добрич, Ловеч и Разград. В област Кюстендил не учат 26 училища, в област Добрич -37, в Ловеч -7 училища и само едно в област Разград. Не се провеждат занимания и в 2 детски градини в с. Сушево и Завет, Разградска област.

Междувременно, РЗИ-Кюстендил отмени грипната епидемия на територията на община Дупница.  От днес са възстановени учебните занятия в училищата в област Монтана. Продължават да се провеждат учебни часове в областите Плевен, Русе, Търговище и Шумен.

Утре в Бургас ще се проведе заседание на Областния оперативен щаб за борба с ГРИП и ОРЗ, на който заболеваемостта ще бъде преразгледана и ще бъде решено дали противоепидемичните мерки да останат в сила, както и дали грипната ваканция да бъде удължена или учениците ще се върнат в клас в понеделник.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега