Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Гуми втора ръка със съмнително качество заливат пазара у нас

Гуми втора ръка със съмнително качество заливат пазара у нас

В повечето случаи се касае за т.нар. "реставрирани гуми", които са захабени, след което с помощта на машина грайферите им се издълбават.

В навечерието на зимата, гуми втора употреба със съмнително качество заливат пазара у нас. Предлагат ги предимно търговци в социалните мрежи, които рекламират продуктите си в специализирани групи. Водачът установява, че "изгодните зимни гуми" са опасни едва при автомонтьора, предава NOVA.

В повечето случаи се касае за т.нар. "реставрирани гуми", които са захабени, след което с помощта на машина грайферите им се издълбават. Освен това, умишлено се заличават и т.нар. ДОТ – идентификационният номер, който показва месеца и годината на производство на всяка гума. Целта е да не става ясно колко стари са в действителност.

Специалистите съветват, когато избираме гуми втора ръка да следим за няколко неща: дълбочина на протектора, конструктивни нарушения (липсващи парчета, например), равномерно износване.

Припомняме Ви, че по закон, считано от 15 ноември шофьорите в България са задължени да карат със зимни гуми. Специалистите обаче съветват да не чакаме последния момент.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега