Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Движение 21" със силна листа за общински съветници в Несебър

"Движение 21" със силна листа за общински съветници в Несебър

Изключително силна и пъстра 20-членна листа с кандидати за общински съветници предлагат на избирателите от „Движение 21“ в Несебър. Сред кандидатите откриваме имена от бизнес средите, представители на интелигенцията – лекари, педагози, икономисти, отговорни обществени деятели, както и хора на изкуството. Това, което ги обединява, е идеята за промяна на политическия модел.

Изключителносилна и пъстра 20-членна листа с кандидати за общински съветници предлагат наизбирателите от „Движение 21“ в Несебър. Сред кандидатите откриваме имена отбизнес средите, представители на интелигенцията – лекари, педагози, икономисти,отговорни обществени деятели, както и хора на изкуството. Това, което гиобединява, е идеята за промяна на политическия модел.

„Листатани е съставена от достойни хора. В по-голямата си част, те са млади иобразовани, и аз виждам в тях бъдещето на Несебър. Разполагаме с устрем иентусиазъм, с които искаме да променим политическия модел. За нас индивидуалнияподход към всеки жител на община Несебър е много важен. Стремим се да сезапознаем с проблемите на хората, за да планираме как да помогнем. От нас нямада чуете гръмки обещания, а само реално изпълними решения на дребните проблеми,които съставят голямата картина на живота в града ни“, категоричен е водачът налистата Константин Лефтеров.

По думитему, основните приоритети в програмата на „Движение 21“ са насочени къмздравеопазването, образованието, културата, както и реализиране на вечестартиралите големи инфраструктурни проекти в общината.

„Щеработим и за подобряване на стандарта на живот на всички съставни селища вобщината. Разчитаме на лични срещи с хората от града и съставните селища, за дачуем техните предложения за развитието на общината. Наша цел ще бъде също исъхраняване на историческия облик на Несебър - един от най-древните градове вЕвропа, за да се предава такъв на идните поколения и да остане завинаги всписъците на ЮНЕСКО като уникален и неповторим“, допълни Лефтеров.

Най-важнитепроекти, които предстоят да се реализират, са строителството на модернорибарско пристанище и базар със съвременна визия, ботанически природонаученмузей с морски аквариум, летен театър с 1200 места, където ще се възродифестивалът „Златния Орфей”, за провеждането на който общината е спечелилалиценза, разширяване на базата на гимназията по туризъм, която да се превърне вколеж, закрит плувен басейн и други.

Лефтеров сподели,че вместо грандиозно закриване на кампанията с концерт, предвиждат да отделятсредства и да организират театрална постановка за най-малките жители наНесебър. Целта им е да докажат, че паралелно с големите проекти и амбициозниначинания, качественият живот в дадена община се изгражда и с малки жестове,дребни промени и грижа за всеки един човек.

Заместните избори този месец, „Движение 21“ са регистрирали кандидати засъветници и в гр. Обзор, с. Равда, с. Кошарица, с. Оризаре, с. Гюльовца, с.Тънково, както и кандидат за кмет на град Свети Влас.

На предстоящите местни избори „Движение 21“ е под №28 винтегралната бюлетина. Ето и кои са кандидатите за общински съветници в Несебъри номерата на техните преференции:

101. Константин Лефтеров

102. Александър Александров

103. Антоанета Радомирова

104. Надежда Трифонова

105. Марийка Нанева

106. Атанас Япаджиев

107. Елена Георгиева

108. Станислава Христова

109. Вяра Иванова

110. Д-р Панайот Павлов

111. Теодор Ефремов

112.Георги Харалампиев

113.Николай Христов

114. Христина Милева

115.Никол Костадинова

116.Борислав Иванов

117. Събин Киров

118. Станчо Христов

119. Недка Абрашева

120.Станимир Желев

Купуването и продаването на гласовее престъпление! 

*Платена публикация

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега