Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Девет жени обвиняват Пласидо Доминго в сексуален тормоз

Девет жени обвиняват Пласидо Доминго в сексуален тормоз

Те твърдят, че се държал неприлично и ги изнудвал за сексуални взаимоотношения срещу помощ в кариерното им развитие.

78-годишният гигант в света на Операта и класическата музика - Пласидо Доминго също се озова в центъра на скандал, свързан със сексуален тормоз. Осем певици и една танцьорка обвиниха изпълнителя в опит за посегателство, а други шест признаха, че са се чувствали некомфортно в неговата компания заради твърде освободеното му и директно поведение, предава АР.

Случаите датират от 80-те и 90-те години на ХХ век. Според дамите, споделили историите си с информационната агенция, Доминго ги изнудвал за сексуални взаимоотношения срещу помощ в кариерното им развитие. Ако откажели, твърдят те, с кариерата им било свършено.

Изпълнителките казват, че той често си позволявал да бърка под полите им, да ги докосва неприлично, да ги целува по устните. При това не само на сцената, но и в репетиционните, гримьорните, по време на бизнес срещи и прослушвания. Очевидци потвърждават, че са наблюдавали подобно поведение от негова страна.

Доминго обаче отхвърля обвиненията като "крайно неточни". Лаконичният му коментар по темата е, че става дума за събития отпреди 30 години, които са преиначени и преувеличени. По думите му, той "искрено вярвал, че всичките му интимни отношения в живота били искрени и по взаимно съгласие".

Доминго е един от най-уважаваните оперни изпълнители и диригенти в света. Дори на 78 той продължава да разпродава концерти. Към момента той ръководи Операта в Лос Анджелис. Паралелно с това отдавна е поставил рекорд за най-активен изпълнител с над 150 роли и над 4 000 участия.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега