Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Денис Ершов е задържан на летище Бургас

Денис Ершов е задържан на летище Бургас

Бившият собственик на "Петрол" Денис Ершов е бил задържан днес в Бургас.

Бившият собственик на "Петрол" Денис Ершов е бил задържан днес в Бургас. Скандално известният петролен бос е бил приведен в бургаския следствен арест, след като е заловен на летището. Причините за ареста са неизвестни. От следствената служба в Бургас отказват коментар по случая.

От вестник "24 часа” са потърсили петролния бос по телефона и пред тях той е отрекъл информацията, съобщава онлайн вариантът на изданието. „Това са пълни глупости! Не съм арестуван!”, отговорил Ершов и прекъснал разговора. По думите му единствената вярна информация, е че Денис Ершов е кацнал с полет на руските авиолинии днес.

Преди месец Ершов продаде дела си от 47,5% в "Петрол холдинг" на Кирсан Илюмжинов и вече не е собственик в българската компания. През 2000 г. тогавашният директор на Националната служба „Сигурност” ген. Атанас Атанасов издаде заповед, с която на Ершов бе наложена административна мярка „отказ за влизане в страната” за срок от 10 години. С него същото наказание получиха израелският бизнесмен Майкъл Чорни и още трима руски граждани.

Мотивът на службата бе, че представляват заплаха за националната сигурност.Ершов обжалва и спечели делата в съда, така че от 2004 г. отново има право да влиза в страната ни.   Години по-късно той заяви, че заповедта срещу него не е политическа, но е поръчкова. Последно името му отново влезе в медиите със скандала, който избухна между него и Митко Събев по вписването на ръководството на "Петрол холдинг" АД.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега