Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Десетки издания напълниха къщичките за книги в Бургас

Инициативата е на ГЕРБ
Десетки издания напълниха къщичките за книги в Бургас

С десетки издания вече са пълни къщичките за книга на различни локации в Бургас. Инициативата е на МГЕРБ и „България за младите“, като бе подкрепена от народните представители Ивелина Василева, Диана Саватева, Галя Желязкова и общински съветници.

Сдесетки издания вече са пълни къщичките за книга на различни локации в Бургас.Инициативата е на МГЕРБ и „България за младите“, като бе подкрепена от народнитепредставители Ивелина Василева, Диана Саватева, Галя Желязкова и общинскисъветници.

Събитието бе посветено на 23 април - Световен ден на книгата иавторското право. Акцията стартира от градинката на Стария съд – площад „Жени Патева“.В атрактивната библиотека на открито бургазлии вече могат да открият разнообразналитература – художествени и исторически романи, фантастика, детска литература,поезия и др.

Поинициатива на двете младежки структури на партията бяха изработени и тематичникнигоразделители за всяка оставена книга. На тях е отпечатана и сентеция наГьоте - „Няма такава книга, от която човек не би могъл да научи нещо“. Организаторитесе надяват всички жители на Бургас да пазят къщичките за книги, да четат новитеиздания с удоволствие и самите те да оставят такива.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега