Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Деца нарисуваха 400-метрова рисунка в Поморие

Деца нарисуваха 400-метрова рисунка в Поморие

По случай деня на детето - 1 юни в Поморие стартира най-мащабният детски хепънинг в България „Голямото рисуване на малките художници”.

По случай деня на детето - 1 юни в Поморие стартира най-мащабният детски хепънинг в България „Голямото рисуване на малките художници”. В него се включиха над 500 деца от цялата община, които развихриха фантазиите си и изобразиха мечтите са на 400-метрово платно, разположено по главната улица на града.

Весело лято и безгрижно детство пожела на всички деца кметът на Поморие Иван Алексиев, който хвана четката и боите и даде старт на голямото рисуване като изобрази върху бялото платно светещ в зелено светофар. На финала всяко дете получи от организаторите грамота и лакомства.

„Голямото рисуване на малките художници” е съвместна инициатива на Община Поморие и Арт Център “Орхидея” – гр. Карлово и се провежда едновременно в седем града - Поморие, Несебър, Пловдив, Варна, Раковски, Карлово, Сопот.

Детският празник продължи с откриването на Летния детски център по изкуства и концерт, с участието на децата от Център за обществена подкрепа и ЦДГ „Веселушко”на лятната сцена на читалище „Светлина”. А пред Кинотеатъра малчуганите от ОДЗ „Детелина” изнесоха празничен концерт по случай навършването на 130 години от предучилищното образование.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега