Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Днес изтича срокът за подаване на заявления за гласуване по настоящ адрес

Днес изтича срокът за подаване на заявления за гласуване по настоящ адрес

Днес изтича и срокът за подаване на заявление за гласуване в подвижна избирателна кутия.

Днес изтича срокът за подаване на заявления за гласуване по настоящ адрес. Документите се подават в общинската администрация. Можете да го направите и електронно, ако имате електронен подпис - през сайта на ГРАО и през сайта на Община Бургас.

Припомняме Ви, че всеки, който има постоянен и настоящ адрес в различни населени места на територията на страната и желае да гласува по настоящ адрес, може да подаде заявление.

Условието е настоящият адрес в съответното населено място да е от най-малко 6 месеца преди изборния ден. Тоест, трябва да сте се регистрирали по настоящ адрес ПРЕДИ 26 април 2019 година, поясняват от Избирателната комисия.

Днес изтича и срокът за подаване на заявление за гласуване в подвижна избирателна кутия. Хората с трайни увреждания заявяват желанието си в писмена форма до общината по постоянния им или настоящия им адрес (ако са подали заявление за вписване в избирателен списък по настоящ адрес).

С подвижна избирателна кутия могат да гласуват само хората с увреждания, които са подали заявения, но не и техните семейства, уточняват от Централната избирателна комисия.

Ако до указания срок не сте подали заявление, можете да гласувате с подвижна избирателна кутия като заявите това не по-късно от 5 дни преди изборния ден и при условие, че на територията на населеното място е назначена подвижна избирателна комисия.

Ако на територията на Община Бургас НЯМА подадени най-малко 10 заявления за гласуване с ПСИК, такава секция няма да бъде разкрита.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега