Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Днес обявяват печелившия проект за преустройство на Немската болница

Днес обявяват печелившия проект за преустройство на Немската болница

Днес ще бъде обявен печелившият проект за преустройство на Немската болница. Той бе избран измежду 7-те архитектурни предложения, участвали в конкурса на Община Бургас. Избраният проект ще бъде обявен в 13:30 часа в заседателната зала на Общината. Избраният проект за цялостното реконструиране и преобразяване на сградата на Немската болница ще превърне мястото в музей на съвременното изкуство.

Днес ще бъде обявен печелившият проект за преустройство на Немската болница. Той бе избран измежду 7-те архитектурни предложения, участвали в конкурса на Община Бургас. Избраният проект ще бъде обявен в 13:30 часа в заседателната зала на Общината. Избраният проект за цялостното реконструиране и преобразяване на сградата на Немската болница ще превърне мястото в музей на съвременното изкуство. 

Целта на инициативата е да превърне рушащия се имот в красив и функционален културен център. Седемте проектантски екипа имаха за задача да изградят концепция за музейна сграда в рамките на имот с площ около 3 200 кв.м. Вътре трябва да има условия за поместване на модерна библиотека, както и експозиционни ространства.

С осъществяването на проекта Бургас ще се сдобие с нова, съвременна и красива сграда, която да подслони съвременното изкуство. Там ще бъде преместен целия фонд на Регионална библиотека „Пейо Яворов“. Освен функционалността, архитектите трябваше да превърнат сградата и в красиво място.

Кой е избраният проект ще разберем по-късно днес.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега