Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Доброволци от Средец получиха награди от "Пожарникар на годината"

Доброволци от Средец получиха награди от "Пожарникар на годината"

Членовете на доброволно формирование „Общински доброволци - град Средец”, бяха отличени с колективна награда за конкретен и съществен принос в ежегодния конкурс „Пожарникар на годината”. Отличието бе получено лично от кмета на Община Средец - г-н Иван Жабов, който сърдечно благодари за дадения приз, ангажирайки се и в бъдеще отличните контакти между представителите на доброволното формирование и служителите от „Пожарна безопасност и защита на населението” – Средец да продължат.

Членовете на доброволно формирование „Общински доброволци -град Средец”, бяхаотличени с колективна награда за конкретен и съществен принос в ежегодния конкурс„Пожарникар на годината”. Отличиетобе получено лично от кмета на Община Средец - г-н Иван Жабов, който сърдечноблагодари за дадения приз, ангажирайки се и в бъдеще отличните контакти междупредставителите на доброволното формирование и служителите от „Пожарнабезопасност и защита на населението” – Средец да продължат.

В областното ниво на „Пожарникар нагодината за 2013 година”, освен доброволците от гр. Средец, са отличени иследните служители :

- Инспектор инж. Тодор Стоянов, инструктор в група„Оперативен център” при Областно управление ПБЗН – Бургас;

- Главен пожарникар Стоян Кънев, Началник на дежурна смяна вРайонна служба ПБЗН - Айтос;

- Инспектор инж. Шамиран Ахегукян – инспектор „Защита нанаселението в група „Превантивна дейност” към сектор „Планиране, превантивнадейност и контрол” към Областно управление ПБЗН – Бургас;

- Инспектор инж. Иван Попов - инспектор „Радиационна,химическа и биологична защита” в група „Превантивна дейност” към сектор„Планиране, превантивна дейности контрол” към Областно управление ПБЗН – Бургас.

Наградите им връчи Началник Областно управление ПБЗН – Бургас– комисар Василев Василев.

Конкурсът ”Пожарникар на годината” се провежда от 1995 година, като е разделен на два етапа – областен и национален. След края на областния етап отличените на Бургаско ниво ще се борят за голямата награда при финала на националния конкурс. Целта на конкурса е представяне пред обществото на ежедневната дейност и ролята на органите за пожарна безопасност и защита на населението.

Регламентът на надпреварата „Пожарникар на годината” еизменен през 2011 год. във връзка с организационно-структурните промени в МВР,довели до създаване на интегрирана структура пожарна безопасност и защита нанаселението. Създаден е нов раздел - „Отличени за представители на държавниинституции и гражданското общество”, с които органите за ПБЗН сивзаимодействат.

Именно в този раздел индивидуална награда за конкретен исъществен принос за осигуряване на пожарната безопасност и защитата нанаселението получи директорката на Основно училище „Христо Ботев” – кв. „ДолноЕзерово” – Бургас - г-жа Женя Железова.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега