Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Доброволци подаряват усмивки на бургазлийчета с аутизъм

Доброволци подаряват усмивки на бургазлийчета с аутизъм

Днес Сдружение „Усмивка” ще отбележи Международния ден за информираност за аутизъм. Екипът на Сдружение „Усмивка” ще гостува на деца, болни от аутизъм, обучаващи се в Центъра за обществена подкрепа, в 10:00 часа.

Днес Сдружение „Усмивка” ще отбележи Международния ден за информираност за аутизъм. Екипът на Сдружение „Усмивка” ще гостува на деца, болни от аутизъм, обучаващи се в Центъра за обществена подкрепа,  в 10:00 часа. За децата са осигурени и подаръци, а малчуганите от своя страна ще изнесат миниконцерт с песни и танци за доброволните от Сдружението. Международният ден за информираност за аутизъм е въведен през 2008 година от ООН.  

Международният ден за информираност за аутизма цели да привлече вниманието към въпросите свързани с аутизма като заболяване, какви са симптомите и как в най-ранна детска възраст да се диагностира болестта.

Лечение все още няма, но съществуват различни терапии – образователни, поведенчески, медикаментозни, целящи да подобрят състоянието на аутистите. В световен мащаб около 67 милиона души са засегнати от аутизма. В България все още няма изнесена официална статистка, но болните от аутизъм са над 60 000 души.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега