Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Доброволци чистиха местността "Косата" в Поморие

Доброволци чистиха местността "Косата" в Поморие

От местността „Косата“ в Поморие се извозиха 50 чувала отпадъци. Вчера служители от общинската администрация, въоръжени с торби и ръкавици почистиха плажа. В кампанията се включи и кметът Иван Алексиев и заместниците му Янчо Илиев и Илия Джингов.

От местността „Косата“ в Поморие се извозиха 50 чувала отпадъци. Вчера служители от общинската администрация, въоръжени с торби и ръкавици  почистиха плажа. В кампанията се включи и кметът Иван Алексиев и заместниците му Янчо Илиев и Илия Джингов.

Сред доброволците беше и 80-годишен мъж, който с готовност се включи в почистването. Община Поморие е активен партньор в инициативата на bTV – „Да изчистим България“. През месец април тази година в кампанията се включиха 2700 доброволци, които почистиха 76 тона отпадъци. Това е първата регионална акция на телевизията за почистване на бреговете на Черно море.

„Надявам се тази инициатива да се превърне в традиция. Благодаря на доброволците, които се включиха, уверен съм, че сме дали добър пример на хората и догодина ще бъдем повече“ – каза кметът Иван Алексиев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега