Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

До седем месеца се возим на кaтамаран до остров "Света Анастасия"

До седем месеца се возим на кaтамаран до остров "Света Анастасия"

Община Бургас официално подписа договор за пътнически кораб, който ще превозва туристите от Бургас до остров “Света Анастасия“. В срок от седем месеца катамаран „Levаnty”, модел “CSP 175“ ще обслужва туристическия маршрут по проект Културно - историческо наследство на остров „Света Анастасия“.

Община Бургас официално подписа договор запътнически кораб, който ще превозва туристите от Бургас до остров “СветаАнастасия“.В срок от седем месецакатамаран  „Levаnty”, модел“CSP 175“ ще обслужватуристическия маршрут по проект Културно - историческо наследство на остров„Света Анастасия“.

„Бургас е първата община със свой собственкораб. Вярвам, че новата услуга е основна стъпка за една по - модернатуристическа визия, която ще предлагаме“ – това е мнението на кметът ДимитърНиколов.Корабът е с капацитет до 110 пътника и 4 души екипаж. Притежава закритсалон, втора палуба, също с места за сядане. Всички седалки ще бъдатергономични, за максимален комфорт при пътуване.

Оборудването включва още:бар за топли и студени напитки в салона за пътници, климатична уредба, радио ибезжичен интернет. По време на пътуването пасажерите ще получават информация зарайона, любопитни забележителности, информация за атмосферните условия наспециално пригодени плазмени телевизори. 

Помислено е и за превоза и обслужването на хора с увреждания–допълнително пространство за пътници на инвалидни колички, осигурена евъзможност за качване и слизане от палубата, както и свободен обход по целиякораб.Превозното средство отговаря на всички изисквания и стандарти запътнически кораби.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега