Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Един от най-нашумелите съвременни български автори ще гостува в детската читалня

Един от най-нашумелите съвременни български автори ще гостува в детската читалня

В събота на обяд (24-ти март) младият писател ще запознае бургаската си публика със своето творчество.

Един от най-нашумелите съвременни български автори - Радослав Гизгинджиев ще гостува на Литературен клуб-читалня "Малкият принц" този уикенд. Срещата ще протече под формата на уъркшоп-дискусия и всеки ще има възможността да разбере повече за тайните на творческото писане и да зададе вълнуващи го въпроси.

В събота на обяд (24-ти март) младият писател ще запознае бургаската си публика със своето творчество, ще разкаже откъде черпи вдъхновение и ще представи най-новия си роман "Повече от любов", който излезе на 14 февруари, като издаването му е съпътствано с концептуална фото изложба. Първият тираж е изчерпан за седмица, а книгата се оказва поредният бестселър на Гизгинджиев.


Радослав Гизгинджиев е писател, публицист и общественик. Роден е в град Рудозем. Едва на 32 години, той вече има зад гърба си множество запомнящи се произведения. Освен писател Радослав Гизгиндиежв е и сценарист и режисьор. Автор е на 5 моноспектакъла, изиграни от актьорите Петър Антонов, Симеон Вадов, Диана Димитрова („Откраднат живот“) и Йоко Захариев.

Дебютът му в лигата на големите е екранизацията на разказа "Изпуснати думи" от Елин Пелин, където залага на опитни и познати актьори като Койна Русева, Георги Вачев, Анелия Ташева и други.

Първият му роман "Рай" излиза в края на 2012 г. и вече преиздавана повече от пет пъти. Следва "Страници от Рая: Дневниците", а през 2015 година на пазара се появяват и продълженията на "Рай" - "Вратите - Рай II част" и "Пеперудите - Рай III част".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега