Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Елха на доброто" ще грейне в Областна администрация за трета поредна година

"Елха на доброто" ще грейне в Областна администрация за трета поредна година

Можете да дарите в периода от 1-ви до 23-ти декември.

"Елха на доброто" ще грейне в Областна администрация за трета поредна година. Инициативата отново ще събира подаръци за деца в нужда във фоайето на губернаторската централа. Тази година приоритетът на кампанията ще бъде подпомагане на семейства с бебета, чрез дарения на адаптирани млека, храни ипамперси. Заедно с тях желаещите да се присъединят към благородната кауза могатда оставят под елхата дрехи и играчки.

Кампанията набира голяма популярност,като през миналия декември над 100 празнични пакета зарадваха хората в нужда.Инициативата е на Областния координационен механизъм по деинституционализацияна деца (ОКМД). Същият работи с най-уязвимите групи граждани, като за четиригодини е успял да подпомогне десетки деца и семейства в риск.

Началото на кампаниятабеше обявено по-време на последното за 2018 година заседание на Механизма,който символично заседава в Деня на християнското семейство. Гости назаседанието бяха 23 приемни майки от общините Бургас, Карнобат и Средец. Дамитесподелиха постигнатите успехи в отглеждането и възпитанието на децата, както иочерталите се нужди в цялостната грижа за децата в приемните семейства.

Предзаместник областния управител и председател на ОКМД Севдалина Турманова майкитепредставиха вижданията си за развитие на приемната грижа, необходимостта отобучения, които да подготвят желаещите приемни семейства и да ги направят поподготвени. Сред основните партньори на ОКМД сажените от „Зонта клуб Бургас”. Сдружението е и сред най-големите дарители напревърналата се в традиция кампания „Елха на доброто”.

И през настоящата годиначленовете на ОДКМ и жените от „Зонта клуб Бургас” ще се включат активно восигуряването на празнични пакети в помощ на най-уязвимите социални групи.Всеки, който желае да се присъедини към благородния им жест може да го направив периода от 1-ви  до 23-ти декември, когато под елхата във фоайето наОбластна администрация Бургас ще се събират подаръци за семействата в риск. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега