Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ерве Жуанжан пристига на работно посещение у нас

Ерве Жуанжан пристига на работно посещение у нас

Утре на кратко работно посещение у нас пристига генералният директор на Генерална дирекция "Бюджет" на Европейската комисия Ерве Жуанжан. Опознавателната визита е по покана на министъра на финансите Симеон Дянков.

Утре на кратко работно посещение у нас пристига генералният директор на Генерална дирекция  "Бюджет" на Европейската комисия Ерве Жуанжан. Опознавателната визита е по покана на министъра на финансите Симеон Дянков.     

В рамките на посещението Жуанжан ще бъде приет от министър Дянков и ще се срещне със заместник-министъра на финансите Боряна Пенчева, директори на дирекции и експерти на министерството. В 14 часа в Конферентната зала на Софийския университет Ерве Жуанжан ще изнесе лекция, посветена на  бюджета на ЕК и бъдещата финансова рамка на Европейския съюз.

Той ще представи структурата и основните приоритети, заложени в европейския бюджет,  процедурите по неговото приемане, управление и отчитане пред Европейския парламент и европейските граждани. Ерве Жуанжан ще представи и основните резултати от средносрочния преглед на бюджета на ЕС, както и водещите акценти в дискусията по реформата на бюджета, предимно във връзка с Общата селскостопанска политика и Кохезионната политика на ЕС.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега