Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Живко Табаков регистрира ДБГ за местния вот

Живко Табаков регистрира ДБГ за местния вот

"Ще се борим в за мнозинство в Общински съвет, ако нямаме, смятаме, че ще сме минимум втора политическа сила".

Кандидатът за кмет Живко Табаков регистрира Движение "България на гражданите" в Общинската избирателна комисия. Той бе придружен от двама души от предизборната листа на политическата формация - кандидатите за общински съветници Манол Тодоров и Антон Иванов.

"Очакванията ни са кметът на Община Бургас да бъде от Движение "България на гражданите", от дясното пространство. Ще се борим в за мнозинство в Общински съвет, ако нямаме, смятаме, че ще сме минимум втора политическа сила, която ще бъде непреодолим фактор", заяви Табаков пред журналисти.

Той отказа да поставя рамка на броя общински съветници, които очаква Движението да спечели. На репортерски въпроси кандидатът за кмет отвърна, че цялостната листа все още не е подредена, но по думите му - от първия до последния в списъка, "всички заслужават да бъдат номер едно". В този ред на мисли, всеки от кандидатите от гражданската листа щял да търси преференциален вот.

Очаква се подредбата да стане ясна през следващата седмица, когато ДБГ ще обяви и в кои от по-малките населени места в областта ще има кандидати за кметове. Колкото до предизборната платформа на Табаков и екипа му, той отново подчерта, че тя е отворена за предложения до официалния старт на предизборната кампания.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега