Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Забавачниците и градинките - акцент в бюджет 2011 на община Царево

Забавачниците и градинките - акцент в бюджет 2011 на община Царево

Акцентът в бюджета на община Царево за 2011 година ще бъде в озеленяването и подобряване на условията в детските заведения, затова в капиталовата програма приоритетно са залегнали реконструкция на детските градини и площадки в Царево и Ахтопол.

От тази седмица започва публичното обсъждане на проекта за бюджет на Община Царево за 2011 г по населени места. "Искаме публичното обсъждане да не е формално, а администрацията да чуе  желанията на хората по места. Предложили сме бюджет на възможното и реалното, който ни гарантира устойчивото развитие на общината. За разлика от други общини не ни се налага да теглим заеми", коментира кметът Петко Арнаудов.

"След края на строителния бум местната икономика разчита изцяло на туризма, затова ще се постараем да осигурим по-добри условия за развитието му. За да помогнем на местния бизнес, намалихме промила на такса битови отпадъци”, обясни Арнаудов. Местните общинари определят новия бюджет като бюджет на устойчивото развитие. Бюджетната рамка е 11 млн. лв., от тях 7 млн. лв. са за текуща издръжка, 4 млн. лв. за капиталови разходи.

Акцентът в бюджета ще бъде в озеленяването и върху подобряване на условията в детските заведения, затова в капиталовата програма приоритетно са залегнали реконструкция на детските градини и площадки в Царево и Ахтопол. В общината има ръст на раждаемостта и през последните пет години общият брой на новородените вече е 480.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега