Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Задържаха двама, изготвяли фалшиви дипломи и свидетелства за съдимост

Фалшификаторите разполагали с печати на държавни институции
Задържаха двама, изготвяли фалшиви дипломи и свидетелства за съдимост

В момент на изготвяне на фалшиви документи служители на "Икономическа полиция" са задържали П.И. /56г./ и С.А. /60г./, и двамата от София. В хода на операцията било открито помещение, пригодено за предпечатна подготовка, оборудвано със съответната техника и печатащи устройства.

В момент на изготвяне на фалшиви документи служители на "Икономическа полиция" са задържани  П.И. /56г./ и С.А. /60г./, и двамата от София. В хода на операцията било открито помещение, пригодено за предпечатна подготовка, оборудвано със съответната техника и печатащи устройства.

Помещението се ползвало под наем от трето лице с инициали П.И., който се е укрил. От там били иззети дипломи за средно и висше образование, документи за придобита професионална квалификация, свидетелства за съдимост.

При последвалото претърсване в жилището на С.А. били открити заготовки за удостоверения на водач за таксиметров превоз на пътници, за психическа годност, бланки и корици за дипломи за завършено средно и висше образование, талони за регистрация на МПС, български и чуждестранни документи за самоличност.

Иззети са и голямо количество печати на държавни институции. 60 – годишният мъж е регистриран в полицията за извършено престъпление по чл.308, ал.7 от НК. След изтичане на 24-часовото им задържане, на двамата е наложена 72-часова мярка „задържане под стража”. Работата по разследването продължава.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега