Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Започват изпитите на Гьоте-институт в Бургас

Започват изпитите на Гьоте-институт в Бургас

За трета поредна година в Центъра за изпити на Гьоте-институт, намиращ се в сградата на ГПАЕ „Г. Милев” Бургас, ще се проведат изпити за серификат от Общоевропейската езикова рамка.

За трета поредна година  в Центъра за изпити на Гьоте-институт, намиращ се в сградата на ГПАЕ „Г. Милев” Бургас, ще се проведат изпити за серификат от Общоевропейската езикова рамка. Това ще стане на 22-и и 23-и юли. По този повод  пристига Д-р Райнер Ичерт, зам. - директор и ръководител Езиков отдел на Гьоте-институт.

Желаещите да положат изпити са 25 ученици и възрастни от Бургас и региона. Най-често кандидатите желаят да бъдат сертифицирани в нивата B1 и B2, но имат възможността да положат изпит и на по-ниски или по-високи нива. Ниво B1 се изисква при получаване на немско гражданство, а B2 – за работа в Германия.

Немският културен институт Гьоте и ГПАЕ „Г.Милев” са партньори в тази дейност, координатор на проекта и  на Центъра за изпити е Яна Николова, методик по немски език и учител в Езиковата гимназия, в която немски  се преподава като втори чужд език.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега