Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Започна благотворителният турнир в помощ на децата от училище "Отец Паисий"

Започна благотворителният турнир в помощ на децата от училище "Отец Паисий"

V РПУ разби І РПУ с 2:0

Спобеда 2:0 за отбора на Пето Районно управление – Бургас срещу футболиститеот Първо Районно управление – Бургас приключи първият двубой от благотворителниятурнир по футбол, стартирал днес в спортна зала "НиколаСтанчев" в ж.к. "Меден Рудник", средствата от който ще бъдат предоставени на училището за  деца с ментални увреждания „Отец Паисий” – Бургас. В залата по време на благотворителния футболен турнир е поставена и дарителска урна, в която се събират парични средства отново за малчуганите от крайморското училище, оглавявано от г-жа Диана Костова.

Следофициалното откриване на мероприятието, осъществено от Директорът на ОДМВР –Бургас старши комисар Калоян Калоянов, десетгодишния Станимир от училищетоза  деца с ментални увреждания „ОтецПаисий” – Бургас даде началото на първата футболна битка.Облечен в специален спортен екип и с огромна радост от това, че е заобиколен отполицейски служители, които са му кумири, Станимир не пропусна възможността дасе снима за спомен със старши комисар Калоянов и директорката на учебнотозаведение.

Със светнали очи и спортна емоция,десетгодишния футболен фен проследи и следващите двубои между служителите отбургаския затвор и Четвърто Районно управление – Бургас, отдел «Криминалнаполиция» към ОДМВР – Бургас и Районно управление – Поморие, Военен спортенклуб „Атия” и служителите от Граничен полицейски участък – Малко Търново.          

Предвиденое спортната инициатива да се проведе в продължение на три дни, като участие щевземат 25 отбора, съставени от полицейски служители и работещи в Община –Бургас, Военен спортен клуб „Атия”, Териториална дирекция „Южна Морска“,„Пристанище“ ЕАД - Бургас, бургаския затвор, охранителна фирма „Гард Ейч М”,фирма за легализация на документи и чуждоезикови преводи „Words” и футболнифенове.         

Финалниятдвубой ще се проведе в неделя (20 януари) от 11.30 ч., като официалнотонаграждаване на отборите – призьори ще започне непосредствено след приключванена последната футболна среща.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега