Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

Зафиров: Оставката на Фидосова е признание за начина, по който са били притискани хора

Автор: "PoligrafF", от 26.07.2013 0
Обстоятелствата, при които се стигна до желанието на Искра Фидосова за освобождаването ѝ като народен представител по собствено желание са доста смущаващи”, каза в свое изказване по време на дебатите, свързани с прекратяване на правомощията на Искра Фидосова, народният представител от Коалиция за България Атанас Зафиров.

Обстоятелствата, при които се стигна до желанието на Искра Фидосова за освобождаването ѝ като народен представител по собствено желание са доста смущаващи”, каза в свое изказване по време на дебатите, свързани с прекратяване на правомощията на Искра Фидосова, народният представител от Коалиция за България Атанас Зафиров.

„Странно е отсъствието на госпожа Искра Фидосова от пленарна зала. Най-логично би било тя сама да обясни мотивите си, защото в публичното пространство тя даде две различни версии за своята съпричастност към тефтерчето на председателя на Комисията за конфликт на интереси Филип Златанов”, каза още той.      

Зафиров коментира, че самата Фидосова е един от архитектите и виден представител на властовата система на ГЕРБ. „Причината за днешното гласуване го прави не просто формален акт, а своеобразно признание за всичко онова, за което ние от БСП сигнализирахме и говорехме през последните четири години. А именно признание за начина, по който са били притискани и мачкани неудобни за властта хора, обществени фигури, политици и бизнесмени”.      

Народният представител заяви, че самият той е от хората, които така и не са дочакали отговор по своите сигнали. И припомни: „Повече от година отлежава моят сигнал срещу депутата от ГЕРБ Вяра Петрова за крещящ конфликт на интереси.”      

В заключение депутатът каза, че с Искра Фидосова ще се виждат и в бъдеще, тъй като той е член на комисията за борба с корупцията. „ Ще подкрепя желанието на госпожа Фидосова да напусне парламента, защото смятам, че това е изконно право на всеки народен представител. Но й обещавам, като члена на Комисията за борба с корупцията, че нашите срещи по този, а и по други казуси тепърва предстоят”.

Добави в Svejo

Poligraffски погледнато

Ще настъпят по-добри времена за всички! Очакваме ги с нетърпение и…
» архив

Poligraffски забавно

* Блондинка се вози в експериментално такси, управлявано от робот, и си разсъждава на глас:
- Това е толкова странно, машина да управлява такси!
Роботът отговаря с метална интонация:
- Госпожо, аз бях бизнес робот от най-висок управленски клас. Работил съм за НАСА и ЦЕРН.
- И сега караш такси???
- Да, госпожо. Съсипаха я тая държава.


* В автобус до момиче с татуировка седи възрастна жена и удивено я разглежда.
- Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
- Момиче, виждала съм повече татуировки от татуист, но 25 години съм живяла в Китай и не мога да разбера, защо на врата ти пише "Не замразявай повторно".


* Извадиш тавата да хапнеш малко, и като се почне едно изравняване...


* По телефона:
- Здрасти муцка, кво праиш?
- Ми на, унищожавам уликите, доказващи родствените ми връзки с хобитите.
- Кво?
- Кво, кво! Епилирам си краката!


* Фразата "Ти си последният човек, на когото бих искал да причиня болка", навежда на две мисли:
1. Този човек има списък.
2. Аз съм в този списък.

Анкета

Опасявате ли се от водна криза във Вашия град?

Да, с тази липса на дъжд от месеци. Да, очевидно някой прави далавери. Не, мисля че темата се преекспонира След Перник ще се вземат мерки, за да няма и други градове с режим
виж резултатите или