Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Камено отбеляза празника си с благотворителен базар и фототур "Тон в тон"

Камено отбеляза празника си с благотворителен базар и фототур "Тон в тон"

Събраните средства ще бъдат дадени за постановка на куклен театър за най-малките жители на Камено.

Камено отбеляза празника си с благотворителен гергьовденски базар и фототур "Тон в тон". Събитията бяха организирани от структурите на Майки ГЕРБ и Жени ГЕРБ в региона, като продължение на благотворителната им инициатива от ноември миналата година, когато събраха 23 000 лева за децата от пострадалите семейства при наводнението в Бургаско.

На централния площад в Камено се проведе благотворителен  гергьовденски базар под мотото "С любов към децата и театъра“. През целия ден на него можеха да се намерят пъстри сувенири и вкусни кулинарни творения. Събраните средства в размер на 1 546 лева ще бъдат дадени за постановка на куклен театър за най-малките жители на Камено.

Повече от 30 мъже, жени и деца взеха участие в традиционния фототур под мотото „Тон в тон”. Те дойдоха облечени в тон, с дрехи в еднакъв цвят и кореспондиращ стайлинг, а професионален фотограф ги снимаше за спомен пред уникална стена с послания в духа на Камено. Снимките от фотосесията ще бъдат оставени в офиса на ПП ГЕРБ в Камено (ул. „Освобождение” 65), откъдето всеки ще може да си ги получи през седмицата от 9:00 до 13:00 часа.

Към празничните събития в град Камено се присъединиха бургаските депутати Ивелина Василева, Димитър Бойчев и Галя Василева. Те наградиха участниците в кулинарната надпревара за най-вкусна гозба. Атанас Стоянов получи специалната награда на народните представители за най-атрактивно представяне с катми на сач върху горещи камъни.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега