Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Камерите за видеонаблюдение в Бургас влизат в борбата с Covid-19

Камерите за видеонаблюдение в Бургас влизат в борбата с Covid-19

Камерите за видеонаблюдение влизат в помощ на бургаската полиция с цел да се ограничи разпространението на коронавируса. Те ще се използват за контролиране на разходките, които са непозволени, както и за установяване спазването на карантината. Това съобщи старши комисар Сотиров на редовния брифинг.

Камерите за видеонаблюдение влизат в помощ на бургаската полиция с цел да се ограничи разпространението на коронавируса. Те ще се използват за контролиране на разходките, които са непозволени, както и за установяване спазването на карантината. Това съобщи старши комисар Сотиров на редовния брифинг.Броят на поставените под карантина е намалял в последните дни, което позволява едно карантинирано лице вече да бъде проверявано не по веднъж, а по два пъти дневно. За последните 24 часа са съставени 7 акта за разходки в парковете и за неспазване на карантината."Преди около час е съобщено за помещение, в което 11 човека играят карти. Ще бъдат съставени актове на всички", допълни комисар Сотиров.
Той допълни, че в петък са изследвани голям процент на служители на МВР, които работят пряко с граждани, като на всички изследвани тестовете за коронавирус са отрицателни.   
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега