Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кметът разреши на миролюбовци сами да си изберат наместник

Кметът разреши на миролюбовци сами да си изберат наместник

Обществено обсъждане на проектобюджета се проведе в бургаското село Миролюбово. Неговата рамка и основните планирани дейности представиха зам.-кметът Красимир Стойчев и секретарят на Общината Божидар Кънчев.

Обществено обсъждане на проектобюджета се проведе в бургаското село Миролюбово. Неговата рамка и основните планирани дейности представиха зам.-кметът Красимир Стойчев и секретарят на Общината Божидар Кънчев. Разбра се, че по линия на пътната поддръжка ще се изготви списък с най-нужните ремонти в Миролюбово.

Самите жители на селото се оплакаха от нередовен транспорт, поискаха и да им се оправи чешмата в центъра. Скоро Миролюбово ще има нов кметски наместник. Селото е с по-малко от 300 души население. Заради законови промени там не се провеждат избори за селски кмет, вместо това общинският кмет назначава свой наместник.

Димитър Николов прояви уважение към мнението на миролюбовци и им позволи сами да изберат своя административен ръководител на местно ниво. На вчерашното обществено обсъждане бяха посочени двама кандидати – Димитър Георгиев и Димитрина Минкова. С голяма разлика своеобразния вот спечели Димитрина Минкова, която се превърна във фаворит за поста.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега