Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Колоездачната обиколка на България продължава утре

Колоездачната обиколка на България продължава утре

Днешният 6-и септември ще бъде почивен за 66-ата Международна обиколка на България.

Днешният 6-и септември ще бъде почивен за 66-ата Международна колоездачна обиколка на България. Велопоходът ще продължи утре с първия етап от Южното трасе. Колоната ще поеме от град Елена в 11:30 часа, като крайната дестинация е Ивайловград, където колоездачите ще финишират около 17:30 часа.

От МВР напомнят, че ще бъдат предприети всички необходими мерки, за да се гарантира безопасността на участниците. Създадена е временна организация на движението на превозните средства по местата, където ще премине колоната. Един час преди стартиране, както и един час преди състезателите да достигнат съответното трасе, движението на пътни превозни средства ще бъде временно спирано от екипите на Пътна полиция.

След утрешния старт в старопланинския град, велосипедистите ще се отправят към прохода Твърдица-Елена. Около 12:50 те ще са в гр. Твърдица. След това маршрутът им продължава през Нова Загора  -  Стара Загора- селата Бъдеще, Средец, Бяло поле, гр. Симеоноград и гр. Харманли, където се очаква да са около 15 часа. Обиколката ще продължи към Любимец /16:15 часа/ - през Лозен и Малко градище – Ивайловград.

Пътна полиция препоръчва на водачите да изберат обходни маршрути за придвижване и да не планират преминаване в споменатите часови интервали по изброените шосета.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега