Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Конференция "Казах НЕ на агресията" организира Младежки Глас

Конференция "Казах НЕ на агресията" организира Младежки Глас

Национално Сдружение „Младежки Глас” организира закриваща конференция за отчитане на резултатите от кампанията „Казах НЕ на агресията”. Събитието е с подкрепата на Министерство на младежта и спорта. Над 16 000 преглеждания на клиповете за агресията в социалните мрежи и над 170 младежи обучени в периода на кампанията.

Национално Сдружение„Младежки Глас” организира закриваща конференция за отчитане на резултатите откампанията „Казах НЕ на агресията”. Събитието е с подкрепата на Министерство намладежта и спорта. Над 16 000 преглеждания наклиповете за агресията в социалните мрежи и над 170 младежи обучени в периодана кампанията.

„С подкрепата на проектапостигнахме информираност по проблема  - агресия /видове агресия и последствия отагресивните прояви/,консултиране на ученици по време на тренингите, обучение по посока превенция наагресията, владеене на негативните емоции /арт – техники за овладяване нагнева/, мотивация и формиране на социални умения при решаване на конфликти”,споделя Славина Тошева – специалист „Обучения” в кампанията.

На официалното събитиеприсъстваха омбудсманът в Община Бургас, общински съвет по наркотични веществав Община Бургас, представители от ОДМВР Бургас, Български младежки червен кръст,представители от Областна администрация – Бургас, Регионален център за подкрепана процеса на приобщаващо образование - Бургас, Център за медиация и спогодби къмОкръжен съд и Районен съд – Бургас, местна комисия за борба спротивообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Община Бургас,представители от СУ “Христо Ботев” – Карнобат, СУ “Христо Ботев” – Камено, СУ “Св. Св Кирил и Методий” – Средец, СУ “НиколаВапцаров” – Айтос и СУ „Епископ Константин Преславски” – Бургас.

„За нас като националнаорганизация основен приоритет сред младежите е винаги да бъдем близо допроблемите и да намираме начини за решаване. Обученията, които реализираме са впосока усъвършенстване на модела „младежи обучават младежи” каза СтаниславИванов – зам. председател на НС „Младежки Глас”.

Другият клип може да гледате ТУК!

Мероприятията се осъществяватпо Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Законаза хазарта за 2019 година с договор № 25-00-50/11.06.2019 на Министерство намладежта и спорта. 

<iframe width=447 height=315 src=https://www.youtube.com/embed/pscghPvC3K8 frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега