Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Крият контрабандни цигари при храни и прахове за пране

Крият контрабандни цигари при храни и прахове за пране

14 600 къса /730 кутии/ контрабандни цигари иззеха днес митническите служители на Митнически пункт Малко Търново при рутинни проверки на влизащи в страната от Турция два туристически автобуса.

14 600 къса /730 кутии/ контрабандни цигари иззеха днес митническите служители на Митнически пункт Малко Търново при рутинни проверки на влизащи в страната от Турция два туристически автобуса. Единият автобус е с българска регистрация и е превозвал български туристи.

Вторият автобус е с румънска регистрация и е пътувал от Турция за Румъния през България с румънски туристи. Всички иззети цигари са с марка „ASHIMA” и са били укрити в черни найлонови торби, поставени под други покупки в багажните отделения на автобусите.

5 600 къса / 280 кутии/ от цигарите са открити на дъното на чанта с хранителни продукти  в българския автобус. Никой от шофьорите и пътниците не е признал кой е собственик на ръчния багаж с цигарите.

Другите 9 000 къса /450 кутии/ контрабандни цигари са били укрити в чанта с пакети прах за пране, която се е оказала собственост на 56-годишна румънска гражданка от гр. Констанца.    По случаите са съставени два акта за нарушения на Закона за митниците.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега