Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

МРРБ одобри проекта за саниране на бившия Медицински пансионат в Поморие

МРРБ одобри проекта за саниране на бившия Медицински пансионат в Поморие

Отпуснатите средства ще бъдат в размер на 1 198 568,67 лв.

Проектното предложение на Община Поморие за саниране на бившияМедицински пансионат бе одобрено за финансиране от Министерството на регионалноторазвитие и благоустройството. Със средства по Оперативна програма „Региони в растеж”2014-2020, Приоритетнаос 2 „Подкрепа за енергийна ефективност в опорни центрове в периферните райони”, сградата ще придобие нов облик и ще станепо-приветлива и уютна за всичките си посетители.

"Смного усилия през 2014 г. успяхме да вдъхнем живот на някогашния Медицинскипансионат и да го превърнем в многофункционален комплекс. Вече 5 години тойежедневно приютява стотици жители на град Поморие и съм щастлив, че успяхме дасе преборим за това финансиране. Предстоят мащабни дейности, които значителноще допринесат за подобряване на условията в сградата", каза кметът ИванАлексиев.

Освен външното саниране с подмяна на дограми и ремонт на покрива, въввсички вътрешни помещения ще бъде направено освежаване, а където е необходимо -и цялостно обновяване. Изпълнението на заложените в проекта дейности щеспомогне за: подобряване на енергийната ефективност на сградата, намаляване накрайното потребление на енергия, рентабилна експлоатация, устойчиво управлениеи поддръжка.

Подписванетона договора за финансиране предстои, като общият размер набезвъзмездната финансова помощ, която ще бъде отпусната е1 198 568,67 лв.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега