Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мисия "Пътуване", дестинация - остров Ротнест

Мисия "Пътуване", дестинация - остров Ротнест

Един 11 километров остров, разположен в кристалните води на Индийския океан може да ви разкрие рая на земята. Става въпрос за остров Ротнест, който се намира край югозападната част на австралийското крайбрежие.

Един 11 километров остров, разположен в кристалните води на Индийския океан може да ви разкрие рая на земята. Става въпрос за остров Ротнест, който  се намира край югозападната част на австралийското крайбрежие.

Името му е дадено от холандския изследовател Вилем де Вламинг, който през 1696 г. стъпва на този бряг. Най-близкото населено място до него е град Пърт, от където може да се вземе ферибот, за да се отплава до бреговете на острова. А там ви очакват красиви заливи, ниски хълмове и няколкото езера. Въпреки малките си мащаби остров Ротнест има какво да предложи на хилядите туристи, пристигащи тук, за да се насладят на спокойната атмосфера.

На острова има само едно населено място, което впечатлява с колониалната си архитектура, исторически сгради и стари църкви. Ротнест е най-старият австралийски курорт, превърнат в такъв още през 1848 г. Близо 500 000 туристи посещават този красив австралийски бряг всяка година. Привлекателни тук са възможностите за плаване с лодка с прозрачно дъно, каране на каяк, гмуркане и подводно плуване. Водните гледки предлагат красив набор от коралови рифове и прозрачни сини води.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега