Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Митничари иззеха голямо количество контрабандни парфюми

Митничари иззеха голямо количество контрабандни парфюми

1 557 броя контрабандни парфюми задържаха митническите служители на Митнически пункт Лесово днес при щателни митнически проверки на влизащи в страната от Турция три товарни автомобила с румънска регистрация.

1 557 броя контрабандни парфюми задържаха  митническите служители на Митнически пункт Лесово днес при  щателни митнически проверки на влизащи в страната от Турция три товарни автомобила с румънска регистрация. Недекларираните парфюми са били укрити на различни места в шофьорските кабини на камионите. Издадени са три акта за нарушение на Закона за митниците срещу шофьорите на камионите.

И тримата нарушители са румънски граждани. Всички иззети парфюми са с етикети на световноизвестни търговски марки, между които „D&G”, „Paco Rabanne”, „Chanel”, „Armani”, „Dior”, „Lancome”, “Givenchy” и др и са в опаковки от 35 до 100 ml. В изпълнение на изискванията на Регламент 1383/2003 на ЕС и Закона за марките и географските означения, Митница Бургас ще  информира за случая официалните правопритежатежатели на съответните търговски марки.

Още два опита за контрабанден внос от Турция на цигари и аксесоари за GSM-апарати са пресечени на Лесово и Малко Търново през последното денонощие. На митнически пункт Малко Търново са иззети 587 броя недекларирани аксесоари за мобилни телефони, укрити в микробус с унгарска регистрация. Нарушителят е унгарски гражданин. 4 000 къса / 200 кутии/ контрабандни цигари са иззети на Лесово при митническа проверка на камион, управляван от румънски гражданин.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега