Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Младежи от Ахелой се представиха на международен фестивал в Унгария

Младежи от Ахелой се представиха на международен фестивал в Унгария

От 6 до 9 август младежи от Ахелой гостуваха в побратимения унгарски град Аяк. Визитата бе организирана по повод международния фестивал "Аяк - там където ценностите се срещат". Паралелно с фестивала протече и среща по европейски проект "Младежи за Европа". Град Ахелой е включен като партньор по проекта и взе участие в срещата, заедно с представители от Румъния, Унгария, Полша и Словакия.

От 6 до 9 август младежи от Ахелойгостуваха в побратимения унгарски град Аяк. Визитата бе организирана по повод международнияфестивал "Аяк - там където ценностите се срещат".Паралелно с фестивала протече и среща поевропейски проект "Младежи за Европа". Град Ахелой е включенкато партньор по проекта и взе участие в срещата, заедно с представителиот Румъния, Унгария, Полша и Словакия.

Младежите активно дебатираха, тъй катоза всяка от присъстващите държави бе определена дискусионна тема. "Миграциятаи ние" е темата, по която ахелойските участници изложиха своите тези.Част от фестивалната програма бяхаизпълнителите при НЧ "Светлина 1934" град Ахелой: фолклорна група сръководител Ирина Йорданова, Танцово студио „Дъга” с ръководител Антон Стоянови Виктор Стоянов – представител на музикална школа към читалището с ръководителМара Тенишева.   

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега