Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Млад бургазлия остана без книжка заради дрифтове в паркинга на мол

Млад бургазлия остана без книжка заради дрифтове в паркинга на мол

Лекият автомобил, ползван от рисковия водач, е спрян от движение.

Полицаи установиха и глобиха млад бургазлия за дрифтове в паркинга на мола в ж.к. "Славейков". 21-годишният водач упражнявал уменията си с лек автомобил с марка "Мерцедес". За случая сигнализирали служителите на частната охранителна фирма, обслужваща търговския център. Те подали своевременно сигнал до контролните органи и съдействали за задържането на бургазлията.

На нарушителят е съставен акт, който ще доведе до санкция - една година лишаване от правоуправление и глоба в размер на 3 000 лв. Лекият автомобил, ползван от рисковия водач, е спрян от движение, тъй като е констатирано и допълнително затъмняване на стъклата, нарушаващо законовите изисквания.

Този случай не е първия за санкциониран водач, дрифтиращ в затворения паркинг на мола. Своевременно след подаване на сигнал било то от охранителната фирма, било то от граждани, контролните органи вземат отношение към всеки от случаите, но обичайно „нарушителите” разполагат с т.нар. „съгледвачи”, които сигнализират при влизане на полицейски автомобил в зоната на закрития паркинг.

Макар първоначално да успяват да избягат, нарушителите все пак биват откривани с помощта на охранителните камери. На база видеозаписите се образуват административни производства и издирват нарушителите с цел санкциониране, уточняват от пресцентъра на ОДМВР - Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега