Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мним лекар завлече пенсионер с 4 бона

Мним лекар завлече пенсионер с 4 бона

65-годишен мъж от Шумен даде 4000 лева на телефонен измамник, съобщиха от полицията. Вчера по обяд на телефона в дома си той е получил обаждане от мъж, който се представил за доктор Димитров.

65-годишен мъж от Шумен даде 4000 лева на телефонен измамник, съобщиха от полицията. Вчера по обяд на телефона в дома си той е получил обаждане от мъж, който се представил за доктор Димитров. Мнимият лекар обяснил, че дъщеря му е паднала по стълбище и си е счупила крака на четири места. В разговора се намесила и жена, която плачела.

65-годишният мъж заявил, че гласа й му заприличал на този на дъщеря му. Впоследствие мъжът, който се представил за лекар обяснил, че за закупуване на златни пирони, е необходимо да бъде заплатена сумата от 3800 евро. 65-годишният мъж заявил, че може да осигури около 4000 лева, а мъжът, който се представил за лекар, му отговорил, че ще изпрати санитар, на когото да даде парите. 65-годишният мъж излязъл пред дома си на ул. “Вит” в град Шумен. Там го чакал мъж, среден на ръст, с нормално телосложение, късо подстриган, облечен със зелен болничен вълнен халат, който обяснил, че го изпраща доктор Димитров.

65-годишният мъж му дал 4000 лева, увити във вестник. Веднага се върнал в дома си и след като се преоблякъл, отишъл в болницата в Шумен, за да потърси информация за случилото се с дъщерята. Заявили му, че няма подобен случай, впоследствие разговарял и с дъщеря си и установил, че е измамен. Работата по случая продължава!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега