Над 60 двойки родители с деца се включиха във фототура "Тон в Тон"

Автор: "PoligrafF", от 20.08.2015 0
Над 60 двойки родители с деца се включиха в първия по рода фототур „Тон в Тон”, организиран от областната структура на ЖГЕРБ-Бургас. Събитието, което по атрактивен начин отбеляза 19 август – Световен ден на фотографията, привлече жители и гости на морския град.

Над 60 двойки родители с деца се включиха в първия по рода фототур „Тон в Тон”, организиран от областната структура на ЖГЕРБ-Бургас. Събитието, което по атрактивен начин отбеляза 19 август – Световен ден на фотографията, привлече жители и гости на морския град.

На терасата на Морското казино майки с дъщери и бащи със синове демонстрираха безупречен стил, облечени в кореспондиращи дрехи и цветове. Те имаха възможност да бъдат заснети професионално и безплатно от Валентин Георгиев, фотограф от Работилница за спомени „Валенто”. За всички малчугани имаше и подаръци. Водещ на забавното събитие бе обичаният актьор Стоян Памуков. „Идеята ни бе вдъхновена от стила „Family look”, затова и единственото условие за участие бе всички да са облечени в тон или с еднакъв стайлинг.

С дамите от ЖГЕРБ се радваме, че имаше толкова голям интерес към фототура. Приятно сме изненадани от родителите и техните деца, които бяха положили усилия и впечатлиха всички с визия, добро настроение и много усмивки. Искахме да покажем българското семейство в една по-модерна и забавна светлина. В момента подготвяме и друго събитие, което ще бъде с обществено-социална насоченост и ще се проведе в средата на следващия месец”, сподели Евелина Михалева, председател на областната структура на ЖГЕРБ.

Сред атрактивните участници във фотосесията бяха и руски и украински туристи, които се оказаха облечени в тон, докато се разхождаха в Морската градина. В инициативата взеха участие дамите от общинското и областното ръководство на дамската организация, народният представител Диана Йорданова, общински съветници, членове на МГЕРБ и други клубове на партията. Всички снимки, запечатали емоциите на семействата, ще могат да бъдат получени безплатно от фотоцентъра в хотел „България”.

Добави в Svejo

Poligraffски погледнато

Пролет иде!
» архив

Poligraffски забавно

* Блондинка се вози в експериментално такси, управлявано от робот, и си разсъждава на глас:
- Това е толкова странно, машина да управлява такси!
Роботът отговаря с метална интонация:
- Госпожо, аз бях бизнес робот от най-висок управленски клас. Работил съм за НАСА и ЦЕРН.
- И сега караш такси???
- Да, госпожо. Съсипаха я тая държава.


* В автобус до момиче с татуировка седи възрастна жена и удивено я разглежда.
- Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
- Момиче, виждала съм повече татуировки от татуист, но 25 години съм живяла в Китай и не мога да разбера, защо на врата ти пише "Не замразявай повторно".


* Извадиш тавата да хапнеш малко, и като се почне едно изравняване...


* По телефона:
- Здрасти муцка, кво праиш?
- Ми на, унищожавам уликите, доказващи родствените ми връзки с хобитите.
- Кво?
- Кво, кво! Епилирам си краката!


* Фразата "Ти си последният човек, на когото бих искал да причиня болка", навежда на две мисли:
1. Този човек има списък.
2. Аз съм в този списък.

Анкета

Опасявате ли се от водна криза във Вашия град?

Да, с тази липса на дъжд от месеци. Да, очевидно някой прави далавери. Не, мисля че темата се преекспонира След Перник ще се вземат мерки, за да няма и други градове с режим
виж резултатите или