Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Най-малко 200 лева ще броят родителите на първолаците за подготовка тази година

Най-малко 200 лева ще броят родителите на първолаците за подготовка тази година

В тази сума влизат необходимите тетрадки, скицник, боички, кутия за сандвич, неразливаща се чаша, несесер, раница и други принадлежности.

Най-малко 200 лева ще излезе подготовката на един първокласник за учебната година. Това изчисляват книжари в столицата, пише в-к "24 часа", позовавайки се на БГНЕС.

В тази сума влизат необходимите тетрадки, скицник, боички, кутия за сандвич, неразливаща се чаша, несесер, раница и други принадлежности. Оказва се, че тази година родителите са започнали подготовката си отрано, за да избегнат големия хаос в търговските обекти през септември. Цените в момента обаче не са по-ниски.

"Несесерът за първи клас трябва да е снабден с ластици. Тетрадките с тесни и широки редове, както и с квадратчетата, струват между 0,39 лева и 0,80 лева. За първи клас тетрадките трябва да са с максимум 24 листа. Химикалките струват между 1 и 3 лева. Цветните моливи варират между 5-6 лева за 12 цвята, а с 24 стигат до 10 лева. Водните бои струват около 5-6 лева", поясни Ирина Бояджиева. Тя посъветва родителите да отделят още около 50 лева за закупуване на помагала.

За по-големите ученици, за които броят на тетрадките е по-малък, а изискванията към пособията - не толкова строг, сумата ще бъде с около 20-ина лева по-ниска.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега