Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Насимо и Естео завършиха стенописа с Малкия принц

Насимо и Естео завършиха стенописа с Малкия принц

"Истинските неща виждат само със сърцето. Същественото е невидимо за очите".

"Истинските неща виждат само със сърцето. Същественото е невидимо за очите". Това е вероятно най-популярния цитат от вечната история на френския писател Антоан дьо Сент-Екзюпери за "Малкият принц". Тези мъдри думи вече вдъхновяват минувачите от стените на подлеза на Операта.

Днес, въпреки мрачното време, популярните стрийт артисти Станислав Трифонов - NASIMO и бургазлията Иван Янков - Естео завършиха своя стенопис, вдъхновен от литературния образ на принца от далечната планета и неговата роза. Той е част от програмата на Седмицата на мобилността в Бургас.

Част от инициативата е и утрешният петъчен концерт, който ще започне от 17:30 часа край същия този изрисуван подлез до Операта. Той ще се проведе на малка нова сцена, чийто монтаж започна днес.

В програмата са включени изпълнения на танцов състав от хореографска паралелка (4 "Г" клас) на ОУ "Братя Миладинови", Илиян Дянков и Коце Дянков от бар "Алайв", младите надежди от група "Rampage" с хитове от 90-те.

"В подлеза ще бъдат подредени пейки от рециклирани дървени палети, а на място ще може да се играе на различни игри, някои от тях нарисувани върху настилката", съобщи зам.-кметът по европейски политики Руска Бояджиева.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега