Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Николай Тишев подкрепи кандидата на БСП за кмет на Българово - Галина Дараданова

Николай Тишев подкрепи кандидата на БСП за кмет на Българово - Галина Дараданова

„Ако бъда избрана за кмет, за мен ще бъдат приоритет няколко неща – недовършената канализация, пречиствателната станция, асфалтирането на улици, нерегламентираното сметище".

Кандидатът на „БСП за България“ за кмет на община Бургас Николай Тишев подкрепи кандидат-кмета на град Българово Галина Дараданова. Той, заедно с кандидатите за общински съветници Живко Господинов /председател на ОбС на БСП-Бургас/, Чанко Мирчев, Георги Спасов и Стойчо Кавалджиев – местният представител в листата, присъстваха на специална среща – концерт в малкото градче.

По време на мероприятието Тишев посочи акцентите от платформата за местните избори. Той подчерта, че трябва да има равномерно разпределение на средствата за центъра на Бургас, крайните квартали и останалите населени места в общината, а не да се съсредоточава ресурс основно в централната градска част, каквато е практиката досега.

Пред всички присъстващи кандидатът за кмет на Българово Галина Дараданова изложи своята концепция за управление на града.

„Ако бъда избрана за кмет, за мен ще бъдат приоритет няколко неща – недовършената канализация, пречиствателната станция, асфалтирането на улици, нерегламентираното сметище. Голямо значение има и работата с училището и детската градина, читалището, пенсионерския клуб и църковното настоятелство. До този момент, лично аз като библиотекар, съм работила пълноценно с всички тези учреждения и смятам да продължа работата си с тях“, категорична бе Дараданова. Специално внимание тя обърна и на друг въпрос - че на земите около Българово има богат природен ресурс, а това са термалните води.

„Смятаме да разгледаме този въпрос и да се възложат на инвеститори, за да може населението да ползва тези извори. Ненапразно е девизът, на който се спрях:  Нека градим и постигаме заедно целите си!“, заключи Галина Дараданова.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега