Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Николов: В предизборната ни програма няма нищо "пожелателно"

Николов: В предизборната ни програма няма нищо "пожелателно"

"Ако получа силната подкрепа на бургаските граждани, нейното изпълнение започва още от сутринта на 28 октомври".

"Моят стремеж е успехът на всеки един бургазлия. Знам какво очакват от мен моите съграждани - по-малко приказки и повече работа. В списъка с проекти в моята програма няма нищо пожелателно. Ако получа силната подкрепа на бургаските граждани, нейното изпълнение започва още от сутринта на 28 октомври. Както и през изминалите години, ще осъществим още много допълнителни проекти, защото знаете - няма да се уморя да се боря за всяка една възможност за Бургас". Това заяви кандидатът за четвърти мандат като кмет на Бургас - Димитър Николов при представянето на управленската си програма.

Събитието се състоя във фоайето на Магазия 1 - една от "перлите" на настоящия мандат. По време на представянето, Николов показа и програмата си от предходните избори, като подчерта, че тя е изпълнена на 100%. По-думите му, новата била по-качествена, с повече средства и повече инвестиции. Тя вече е налична в сайта на предизборния щаб на Николов.

Един от акцентите, представен от Николов днес, е здравеопазването, което щяло да бъде "топ тема в работата на неговата администрация през следващите четири години. Един от основните проекти е създаването на университетска детска болница с денонощен спешен център, приемно отделение, консултативно-терапевтичен и изследователски център.

"Инвестициите в образованието на бургаските деца също ще продължат, при това мощно", заяви още Николов, като посочи, че са планирани реновации и дигитализации в класните стаи на училищата в града, ремонт на детски градини, дворни пространства, изграждане на пристройки на няколко училища, създаване на малки спортни зали в комплексите и др. Продължават и инвестициите в нови индустриални зони в Равнец, "Меден рудник", "Долно Езерово", "Черно море", 9-и километър.

"Моята цел е успех за Бургас. Бургас е готов да се конкурира с останалите градове, а битката през следващите години ще е за повече млади хора и по-големи бизнес инвестиции. Кандидатите ни знаят, че най-лесното за тях е предизборната кампания. Трудното предстои от следващия ден, защото взискателността на бургазлии е изключително висока", заяви още Николов, преди да представи всички 51 кандидати в листата на ГЕРБ.

"Като заместник областен управител смятам, че програмата на господин Николов ще бъде от полза не само на град Бургас, но и на целия регион", коментира водачът на листата проф. Севдалин Турманова.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега