Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нова програма за кварталите на Бургас със засилен контрол по поддръжката им

Нова програма за кварталите на Бургас със засилен контрол по поддръжката им

„Стартирам нова програма за вътрешноквартално благоустрояване със звено за контрол и бърза поддръжка на междублоковите пространства, улици, зелени площи и площадки“, съобщи Димитър Николов. Така ще се повиши експедитивността и бързината за реакция при отстраняване на повреди по градската среда или при замърсяване на пространства.

„Стартирамнова програма за вътрешноквартално благоустрояване със звено за контрол и бързаподдръжка на междублоковите пространства, улици, зелени площи и площадки“,съобщи Димитър Николов. Такаще се повиши експедитивността и бързината за реакция при отстраняване наповреди по градската среда или при замърсяване на пространства.

Дейността на звенотоще включва ежедневна инспекция и проследяване състоянието на проблемнитеучастъци, както и поддържане на чистотата на зелените площи. По този начин щесе реагира много по-бързо при вандалски прояви или замърсени площи. Впрограмата за вътрешнокварталните пространства могат да се включат всичкибургазлии както от комплексите, така и от кварталите, и селата на общината.

Най-важнотоусловие за финансиране е да има консенсус по райони за детайлите попроектите. Хората сами ще решават дали искат повече паркоместа, детска илиспортна площадка, фитнес на открито или обогатяване на зелената система. „Сновата програма ще дадем възможност на съседите да обсъждат идеи и да излязат собщо мнение. Така те ще се радват на онова, което са постигнали заедно, аи ще го пазят по-добре“, каза още Димитър Николов.

Тойще настоява пред централната власт за продължение на програмата за саниране,тъй като в Бургас бяха обновени близо 200 блока, в които живеят 40 000 души, ноостанаха и още много чакащи, които не успяха да постигнат единомислие вопределените срокове.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега