Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нов тип детска площадка със спортни предизвикателства се появи в "Зорница"

Нов тип детска площадка със спортни предизвикателства се появи в "Зорница"

Нов тип детска площадка със спортни предизвикателства се появи в бургаския комплекс "Зорница". Обновеното пространство между блоковете 11 и 13 вече включва и атрактивни игри за скачане и тичане, изрисувани върху земята.

Нов тип детска площадка със спортни предизвикателства се появи в бургаския комплекс "Зорница". Обновеното пространство между блоковете 11 и 13 вече включва и атрактивни игри за скачане и тичане, изрисувани върху земята.

"Община Бургас се старае да не подхожда шаблонно към изграждането на нови детски площадки. Вчера, неделя, върху тази между 11 и 13 блок в к-с "Зорница" бяха начертани интересни игри за най-малките. Има такива, които ще се сторят по-интересни на момиченцата, както и спортни предизвикателства за момченцата", обясняват от пресцентъра на администрацията.

Самите спортни игри са изрисувани върху бетонна основа, която е по-трайна от асфалта. Другото  й предимство е, че върху нея лесно могат да се добавят нови модули. Целта е да се стимулира по-голяма физическа активност сред най-малките бургазлии.

Паралелно със спортните игри бяха монтирани и люлки и пързалка, които обаче са изградени върху специална ударопоглъщаща настилка за по-голяма безопасност. Между съоръженията има и достатъчно място децата да карат тротинетки и малки велосипеди.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега