Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обмислят изграждането на конгресен център в Слънчев бряг

Там може да се възроди Златният Орфей
Обмислят изграждането на конгресен център в Слънчев бряг

"Само преди дни, в рамките на мащабен инвестиционен форум, който е и част от събитията по случай 60 години от създаването на Слънчев бряг, обсъдихме възможностите за удължаване на сезона, развиването на конгресния, културно-сторическия, винения и кулинарния туризъм по родното Черноморие". Това анонсира министърът на туризма Николина Ангелова по време на официалното откриване на летния сезон в курортния комплекс.

"Само преди дни, в рамките на мащабенинвестиционен форум, който е и част от събитията по случай 60 години отсъздаването на Слънчев бряг, обсъдихме възможностите за удължаване на сезона,развиването на конгресния, културно-сторическия, винения и кулинарния туризъмпо родното Черноморие". Това анонсира министърът на туризма НиколинаАнгелова по време на официалното откриване на летния сезон в курортниякомплекс.

"Един от проектите, по които работим, еда превърнем Слънчев бряг в център за конгресен туризъм. Проучваме ивъзможността тук да бъде построен конгресен център, който би могъл да сепревърне в домакин на Златния Орфей", допълни министърът.

"Имаме огромно желание да възстановимедна малка част от Златния Орфей. Той е неразделна част от духа на Слънчевбряг. Не съм компетентен, но мисля, че една от основните пречки е мястото, тъйкато навремето фестивалът се провеждаше в Летния театър", коментирадиректорът на курорта - Златко Димитров.

"В Слънчев бряг са се създавали и сабили представяни едни от златните песни в българската музика. Курортът заемасериозно място в музикалната култура на България", каза на свой редизпълнителният директор на БГ Радио Николай Янчовичин, партньор на събитията послучай юбилея.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега