Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Община Малко Търново предостави линейка на Онкоцентъра в Бургас

Община Малко Търново предостави линейка на Онкоцентъра в Бургас

Община Малко Търново предостави за времето на извънредно положение линейка на Комплексния онкологичен център в Бургас. Ключовете бяха връчени на директора на здравното заведение проф. д-р Христо Бозов от кмета на града Илиян Янчев по време на редовния брифинг на кризисния щаб в сградата на Община Бургас.

Община Малко Търново предостави за времето на извънредно положение линейка на Комплексния онкологичен център в Бургас. Ключовете бяха връчени на директора на здравното заведение проф. д-р Христо Бозов от кмета на града Илиян Янчев по време на редовния брифинг на кризисния щаб в сградата на Община Бургас.

"Автомобилът е закупен с европейски средства и в по-голямата си част стои в гаража. Той е на 8 800 км, абсолютно нов. Разбрахме, че Онкоотделението се нуждае от такъв автомобил. По никакъв начин не лишавам жителите на община Малко Търново. Имаме достатъчно линейки, които ще си изпълняват функциите", коментира Янчев.

Новата линейка ще се използва не само от пациенти от община Бургас, но и от такива от целите области Бургас и Ямбол, изтъкна проф. Бозов, който благодари както на кмета Янчев, така и на жителите на община Малко Търново за жеста.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега