Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Организаторите на Spirit-а: Допуснахме грешки, но ще компенсираме недоволните

Организаторите на Spirit-а: Допуснахме грешки, но ще компенсираме недоволните

Голямото завръщане на фестивала „Spirit of Burgas“ в много отношения се оказа грандиозно – като брой музикални фенове посетили двудневния купон на плажа, като суперзвездата хедлайнър – Роби Уилямс, но и като разочарование в очите на някои почитатели, наброили внушителната сума за фестивален пропуск.

Голямотозавръщане на фестивала „Spirit of Burgas“ в много отношения се оказа грандиозно – като брой музикални феновепосетили двудневния купон на плажа, като суперзвездата хедлайнър – Роби Уилямс,но и като разочарование в очите на някои почитатели, наброили внушителната сумаза фестивален пропуск. Много от тях стигнаха до там, че се зарекоха повече дане посещават събитие на тазгодишните организатори. Фейсбук страницата на фестае изпъстрена с гневни коментари и забележки.

Феновете санедоволни от пропускателния режим, от постната украса и лайн-ъп, малкия брой сцени, недостатъчнитетоалетни и обекти за храна и други пропуски в организацията. Един отпочитателите дори се зарече да пусне жалба до Комисията за защита напотребителите.

В отговор на всичкитеоплаквания, администраторите на страницата на феста във Facebook успокоиха публиката, че всеки недоволен може да се свърже с организаторитеи да бъде компенсиран, в случай че същата компания поеме фестивала и догодина.

„Вдействителност, ако догодина фестивалът го има и организаторът е същият, ще сеопитаме да компенсираме недоволните. За нас тези коментари не остават само поствъв Facebook. Ние ги взимамепредвид – те са нашата обратна връзка. За сега всичко това е в сферата надобрата идея, тъй като не знаем дали ще бъдем организатори и догодина, но имаметова желание. Ако се случи, по всяка вероятност компенсацията ще бъде подформата на някаква отстъпка“, обясни пред PoligrafF.net Десислава Ангелова от Key Events & Communication.

Организаторите признават,че са допуснали някои грешки, и че ще се постараят да се поучат от тях. „Опитахмесе да съживим фестивала, направихме всичко по силите си“, коментира ощеАнгелова.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега